QBIX Solution
01 / 01

+6012-344 4411

Harga Kubikel Toilet

Harga Kubikel Tandas Malaysia

Sekiranya anda ingin mempunyai harga kubikel toilet yang berpatutan dan paling kompetitif di Malaysia, hubungi kami dan dapatkan harga yang paling ekonomik di Malaysia. Kami mempunyai pasukan berpengalaman untuk mereka bentuk dan memasang kubikel toilet disesuaikan mengikut keperluan anda supaya dapat menyesuaikan harga cubicle toilet anda.

Bagaimana Harga Bilik Tandas Dikira?

In Malaysia, there are a number of factors defining a certain price for toilet cubicles. Following are some of the most influencing factors that influence the cost of toilet cubicles in Malaysia.

1. Sistem Kubikel

Memilih sistem kubikel tertentu antara Cubix, Wellbix, Purebix, Pabbix, Hybix, Rubix dan Ubix akan menghasilkan harga yang berbeza di Malaysia.

2. Bahan

Memilih bahan khusus untuk panel bilik, kelengkapan dan aksesori lain seperti pemegang dan kunci pintu juga boleh mempengaruhi harga keseluruhan kubikel tandas. Sebagai contoh, kos bahan keluli tahan karat pasti berbeza dengan papan kubik fenolik.

3. Ketebalan

Ketebalan panel, pilaster dan pintu bilik juga akan menentukan harga bilik tandas di Malaysia.

4. Bentuk

Meminta reka bentuk khusus untuk kubikel tandas atau partition tandas tertentu mungkin memerlukan kos tambahan daripada kubikel tandas yang telah bersiap sedia.

5. Corak dan Reka Bentuk

Sekiranya anda meminta beberapa corak dan reka bentuk khas seperti logo, papan tanda syarikat yang terukir di kubikel tandas papan fenolik maka ia pasti akan dikenakan sebagai aksesori tambahan.

Harga Bilik Tandas di Qbix

Pasukan Qbix memberikan harga cubicle toilet yang paling kompetitif di Malaysia untuk kubikel tandas. Dengan menggunakan teknologi terkini dan tren, kami telah menjayakan banyak projeck pelanggan.

Apabila anda melayari laman web kami, anda dapat meneroka imaginasi dan kombinasi anda dengan bermain dengan parameter kami yang berbeza seperti memilih panel, plaster, pintu dan bahan tertentu untuk bilik tandas anda yang ideal. Anda boleh mendapatkan sebut harga percuma dari pasukan kami sekarang!

WhatsApp WhatsApp us